Chocolade

Visser Chocolade
De chocolade van PUUR. IJs & Chocolade wordt gemaakt in het chocoladeatelier van Visser Chocolade te Schimmert (Limburg). De bonbons worden op ambachtelijke wijze bereid en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De cacaobonen worden speciaal voor Visser Chocolade gekweekt in Tanzania door middel van Optimized Fermentation en zijn Fair Trade en bio organisch gecertificeerd, childfree en 100% tracebility. De cacaobonen van Visser Chocolade worden verwerkt door Barry Callebaut en hebben onlangs de Innovatieprijs 2011 gekregen. Visser Chocolade gebruikt uitsluitend de allerbeste grondstoffen: hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter, Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen.

Kenmerkend voor de bonbons van PUUR. zijn de rijke vullingen en de hoge percentages cacao. Het assortiment bestaat uit 45 verschillende bonbons, waarbij PUUR. IJs en Chocolade een wisselend assortiment op de toonbank heeft. Onder de button bonbons vindt u de verschillende smaken.

Assortiment seizoen en speciale gelegenheden
Naast bonbons heeft Puur IJs & Chocolade een wisselend assortiment op het gebeid van de diverse seizoenen en speciale gelegenheden. PUUR IJs & Chocolade koopt speciaal in voor Valentijn, Pasen, vader- en moederdag, Sinterklaas, Kerst en de diverse seizoenen. Daarnaast zijn er o.a. geboortechocolade, harten en klavers met teksten, champagneflessen, pumps, lollies en kinderchocolade.

Chocolate Bullets
PUUR. IJs & Chocolade heeft een vast assortiment van 20 bullets en seizoensbullets. De Chocolate Bullet is een exlusieve bonbon met een bijzondere smaaksensatie. De hoofdingrediënten zijn passie en innovatie. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. De bullet van chocolade is superstrak vormgegeven in betoverende kleuren. Verkrijgbaar in luxe verpakking met 5, 10 of 20 bullets.

Luxe verpakking
Bij Puur. IJs & Chocolade wordt alles mooi verpakt. Er kan worden gekozen voor een transparante verpakking of een doos voorzien van luxe strikken. De dozen zijn er in diverse maten; van 150 gram tot 750 gram. Daarnaast is er ook een wisselend assortiment aan geschenkverpakkingen (porseleinen schaaltjes, kop en schotels, etagères etc.).